Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cargols amb sèpia
Deixa descongelar la sèpia a la nevera dins un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Bull els cargols directament congelats en aigua amb sal, aromatitzada amb unes fulles de llorer i una branca de farigola, durant 20 minuts.
Talla la sèpia a daus i salta-la en una cassola amb una mica d'oli ben calent (si ho fas en diverses tandes et quedarà més daurada i no traurà aigua).
Reserva la sèpia i en el mateix oli sofregeix la ceba i l'all directament congelat, primer a foc alt i, un cop descongelat, a foc suau. Un cop la ceba sigui transparent, fes una reducció amb el xerès i a continuació incorpora-hi un got d'aigua i el sofregit de brou de peix.
Quan s'hagi desfet incorpora-hi els cargols i la sèpia, deixa-ho coure 15-20 minuts a foc lent i rectifica de sal i de pebre.
Que fàcil que és menjar bé