Cargols amb salsa

Cargols amb salsa

Recepta de cargols amb salsa. Una recepta de l’àvia!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   3 tomàquets madurs
  • •   1 got petit de vi blanc
  • •   Pebre vermell
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Nou moscada
  • •   Bitxo
  • •   1 cullerada de farina
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Bull els cargols directament congelats en aigua amb sal aromatitzada al gust (llorer, farigola..), uns 20 minuts; desprès, escorre’ls.

 

Sofregeix la ceba directament congelada en una cassola. Quan estigui daurada, afegeix els cargols ben escorreguts, el tomàquet ratllat, el vi blanc, el pebre, la nou moscada i un tros de bitxo.

 

Deixa-ho coure tot junt durant 10 minuts i afegeix la farina i una culleradeta d'aigua.

 

Finalment, fes una picada amb l'all i el julivert, afegeix-la a la cassola i cou-ho tot junt a foc lent durant 20 minuts abans de servir.

Cuina Cargols amb salsa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits