Amanida de vieires, gamba i ous de guatlla

Amanida de vieires, gamba i ous de guatlla

Amanida de vieires, gamba i ous de guatlla

Vídeo recepta d’amanida de vieires, gamba i ous escalfats pas a pas.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
240 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 cullerada de mostassa
  • •   50 g d’'enciams variats
  • •   12 ous de guatlla
  • •   100 g de cirerols
  • •   6 cullerades d’'oli d'’oliva verge extra
  • •   4 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes i les vieires en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Escalfa la meitat de l’oli en una paella, afegeix-hi l’all directament congelat, les gambes i les vieires, salpebra-ho i salta-ho durant 2 minuts.

 

Trenca els ous un a un en una tassa. Escalfa un cassó d’aigua amb 2 cullerades de vinagre, una mica de sal i aboca-hi dos ous cada vegada. Deixa’ls coure 30 segons, retira’ls amb una escumadora i refreda’ls amb aigua i gel. Repeteix l’operació amb la resta.

 

Prepara una vinagreta barrejant la mostassa, l’oli i el vinagre restants, sal i pebre. Reparteix l’enciam rentat en plats amb els tomàquets tallats a quarts, afegeix-hi al costat les vieires i les gambes i col·loca a sobre els ous escumats. Finalment, amaneix amb la vinagreta preparada i serveix-ho ràpidament.

 

Cuina Amanida de vieires, gamba i ous de guatlla amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits