Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de vieires, gamba i ous de guatlla
Descongela les gambes i les vieires en una safata amb reixeta a la nevera.
Escalfa la meitat de l’oli en una paella, afegeix-hi l’all directament congelat, les gambes i les vieires, salpebra-ho i salta-ho durant 2 minuts.
Trenca els ous un a un en una tassa. Escalfa un cassó d’aigua amb 2 cullerades de vinagre, una mica de sal i aboca-hi dos ous cada vegada. Deixa’ls coure 30 segons, retira’ls amb una escumadora i refreda’ls amb aigua i gel. Repeteix l’operació amb la resta.
Prepara una vinagreta barrejant la mostassa, l’oli i el vinagre restants, sal i pebre. Reparteix l’enciam rentat en plats amb els tomàquets tallats a quarts, afegeix-hi al costat les vieires i les gambes i col·loca a sobre els ous escumats. Finalment, amaneix amb la vinagreta preparada i serveix-ho ràpidament.
Que fàcil que és menjar bé