Amanida de ruca, parmesà i vieires amb oli negre

Amanida de ruca, parmesà i vieires amb oli negre

Amanida de vieires amb amaniment de tinta de sípia.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
330 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g d’encenalls de parmesà
  • •   Ruca
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la carn de vieira submergint-la en aigua freda, i sense treure-la de l'envàs, una estona abans d'utilitzar-la.

 

En una paella posa una mica d'oli i, quan estigui calent, salta la carn de vieira deixant que es dauri una mica. Reserva-la. Afegeix la tinta a la paella, posa-hi una mica d'oli i barreja-ho. Reserva-ho.

 

Barreja la ruca amb la carn de vieira i amaneix-ho amb l'oli negre i sal. Pots decorar-ho amb els encenalls de parmesà.

 

Cuina Amanida de ruca, parmesà i vieires amb oli negre amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits