Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Navalles a la brasa
Submergeix les navalles en aigua freda fins que les valves s'obrin lleugerament. En aquest moment les podràs esbandir per netejar-les i acabar d'obrir.
Barreja l'all i el julivert amb oli d'oliva. Prepara la brasa amb foc moderat i col-loca les navalles ordenadament. Empolvora-les amb sal marina i ruixa-les amb l'oli d'all i julivert sense que gotegi.
Necessiten molt poca cocció, just fins que la carn semitransparent de la navalla prengui un aspecte opac.
Serveix-les amb una guarnició de xips de verdura. Pela i talla les verdures triades a rodanxes molt fines i fregeix-les en abundant oli calent a temperatura mitja.
Que fàcil que és menjar bé