Navalles a la brasa

Navalles a la brasa

Boníssima recepta de navalles a la brasa. Cuina fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
10 min
Entrant
250 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Submergeix les navalles en aigua freda fins que les valves s'obrin lleugerament. En aquest moment les podràs esbandir per netejar-les i acabar d'obrir.

 

Barreja l'all i el julivert amb oli d'oliva. Prepara la brasa amb foc moderat i col-loca les navalles ordenadament. Empolvora-les amb sal marina i ruixa-les amb l'oli d'all i julivert sense que gotegi.

 

Necessiten molt poca cocció, just fins que la carn semitransparent de la navalla prengui un aspecte opac.

 

Serveix-les amb una guarnició de xips de verdura. Pela i talla les verdures triades a rodanxes molt fines i fregeix-les en abundant oli calent a temperatura mitja.

 

Cuina Navalles a la brasa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits