Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Aperitiu de cloïsses amb picada de pernil i llima
Submergeix les cloïsses en aigua uns minuts abans d’utilitzar-les. Veuràs que a mesura que es descongelen es van obrint. Aprofita per canviar-los l’aigua i eliminar la sorra que puguin tenir.
Pica el pernil molt petit i reserva’l. Per preparar la salsa neteja la llima, retira’n un tros de la pell i pica’l. Esprem el suc. Pica el cibulet i introdueix-lo en un bol amb el julivert directament congelat, la pell i el suc de llima, l’oli d’oliva, un pessic de sal i un de pebre.
Introdueix les cloïsses en una cassola, ruixa-les amb el vi blanc, tapa-les i cuina-les al vapor durant 2-3 minuts. Posa les cloïsses, un cop obertes, en una safata, distribueix-hi per sobre el pernil picat i ruixa-ho amb la salseta preparada.
Que fàcil que és menjar bé