Espaguetis amb cloïsses

Espaguetis amb cloïsses

Recepta d’espaguetis amb marisc. Una recepta deliciosa!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
480 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   320 g d’espaguetis
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   Bitxo
  • •   20 g de mantega
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Submergeix les cloïsses en aigua freda fins que es descongelin, després, esbandeix-les diverses vegades per treure la sorra que puguin tenir.

 

 

Fregeix en un cassola, i amb oli suau, la dosi d'all directament congelada i, abans que agafi color, afegeix-hi la dosi de julivert i una mica de bitxo.

 

Tot seguit, posa-hi les cloïsses i el vi blanc, tapa la cassola i deixa-ho coure uns minuts fins que les cloïsses s'obrin. Incorpora els espaguetis acabats de bullir a la cassola, rectifica de sal i posa-hi la mantega tallada a dauets.

 

Serveix-los i assaboreix-los de seguida.

 

Cuina Espaguetis amb cloïsses amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits