Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de llagosta i pinya amb oli de vainilla
Deixa descongelar les cues de llagosta amb la carn mirant cap avall sobre una reixeta perquè els sucs de descongelació quedin a part.
Per fer l’oli de vainilla obra la beina al llarg i posa-la amb oli a foc molt baix durant 15 minuts; en cap moment ha de fregir. Si veus que l’oli s’escalfa massa, retira-ho del foc durant una estona.
Pela la pinya i talla-la a mitges rodanxes ben fines. Treu el pinyols dels dàtils, talla’ls petits i trosseja les nous. Treu la cua de llagosta de la closca i talla-la a rodanxes; neteja el cap passant-lo per aigua.
Torna a omplir la closca amb els canonges i, a sobre, intercala trossos de llagosta i pinya; salpebra-ho. Reparteix les nous, els dàtils i amaneix-ho amb l’oli de vainilla. Finalment, decora amb el caviar.
Que fàcil que és menjar bé