Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
LLagosta amb salsa trufada
Descongela les mitges llagostes cuites amb la carn mirant cap avall sobre una reixeta, perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Treu la carn de la closca i talla-la a rondanxes.
Fes una beixamel desfent la mantega, afegeix-hi la farina i, quan hagi agafat una mica de color, afegeix-hi el brandi. Flameja-ho i a continuació vés-hi incorporant la llet sense deixar de remenar. Rectifica amb sal, pebre i nou moscada.
Un cop feta la beixamel, retira-la del foc i afegeix-hi els dos rovells d'ou, sense parar de remenar, i la tòfona picada.
Posa una mica de beixamel dins la closca, posa les rodanxes de llagosta a sobre i afegeix-hi la resta de beixamel. Finalment, gratina-ho al forn.
Que fàcil que és menjar bé