Llagosta a la brasa

Llagosta a la brasa

Llagosta a la brasa amb patates, una recepta molt desitjable!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
290 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   40 ml d’oli d’oliva
  • •   Sal i pebre
  • •   1/2 llimona
  • •   1 branqueta de fonoll fresc
  • •   12 patates vermelles petites
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les mitges llagostes a la nevera, sobre una reixeta o colador perquè separi els sucs de la descongelació.

 

Una hora abans, marina les mitges llagostes amb sal, pebre i unes gotes de llimona.

 

Pela les patates donant una mica de forma i posa-les a coure amb aigua bullint amb sal i llimona, així quedaran més blanques. Cuina-les 18 minuts.

 

Pica el fonoll i barreja'l amb la maionesa. Mentre es cuinen las patates, prepara la brasa per que estigui ben calenta i procura que estigui ben neta. Cuina primer la llagosta per la part tallada durant 6 minuts i 6 minuts més pel costat de la closca, procurant que no es cremi i que no quedin parts negres. Mentre es cuina, la pots anar untant amb un pinzell amb oli.

 

Serveix-les amb les patates i la salsa.

 

Cuina Llagosta a la brasa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits