Caldereta de llagosta

Caldereta de llagosta

Recepta de caldereta de marisc pas a pas.

Dificultat Mitja
45 min
Primer plat
380 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de tomàquet pelat a daus
  • •   Oli d’oliva, sal i pebre
  • •   1 llesca de pa torrat o 1 biscota
  • •   20 g d’ametlla torrada sense pell
  • •   1 cullerada sopera de farina
  • •   Pebre vermell
  • •   Bitxo i 1 copeta de brandi
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les mitges llagostes en un recipient amb reixa.

 

Fes el fumet de peix afegint un litre d'aigua freda al preparat per a sopa. Posa-ho al foc i, a partir del moment que bulli, deixa-ho coure 4 minuts. 

 

Talla la llagosta a rodanxes amb un ganivet ben esmolat, ja que la closca és força dura. Salta la llagosta amb una mica d'oli ben calent, volta i volta, i salpebra-la. Reserva-la.

 

En el mateix oli, fes un sofregit a foc lent, amb la ceba i la pastanaga directament congelades. Quan la ceba estigui transparent, fes una reducció amb el brandi, afegeix-hi el tomàquet i deixa-ho coure 5 minuts més. Mentrestant, pots afegir-hi un polsim de pebre vermell i una puntetat de bitxo.

 

Quan el tomàquet estigui cuit, afegeix-hi la farina i el fumet colat (aprofitant bé tot el suc). Passa la barreja per la batedora.

 

Fes una picada amb l'all, el julivert, l'ametlla i el pa i posa-la a coure amb el líquid i els trossos de llagosta durant 10 minuts. Pots acompanyar-ho amb torradetes amb all.

 

Cuina Caldereta de llagosta amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits