Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Caldereta de llagosta
Deixa descongelar les mitges llagostes en un recipient amb reixa.
Fes el fumet de peix afegint un litre d'aigua freda al preparat per a sopa. Posa-ho al foc i, a partir del moment que bulli, deixa-ho coure 4 minuts.
Talla la llagosta a rodanxes amb un ganivet ben esmolat, ja que la closca és força dura. Salta la llagosta amb una mica d'oli ben calent, volta i volta, i salpebra-la. Reserva-la.
En el mateix oli, fes un sofregit a foc lent, amb la ceba i la pastanaga directament congelades. Quan la ceba estigui transparent, fes una reducció amb el brandi, afegeix-hi el tomàquet i deixa-ho coure 5 minuts més. Mentrestant, pots afegir-hi un polsim de pebre vermell i una puntetat de bitxo.
Quan el tomàquet estigui cuit, afegeix-hi la farina i el fumet colat (aprofitant bé tot el suc). Passa la barreja per la batedora.
Fes una picada amb l'all, el julivert, l'ametlla i el pa i posa-la a coure amb el líquid i els trossos de llagosta durant 10 minuts. Pots acompanyar-ho amb torradetes amb all.
Que fàcil que és menjar bé