Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cua de llagosta a la catalana
Descongela la cua de llagosta en la nevera en una safata amb reixeta.
Per elaborar el fumet, bull el preparat per a sopa congelat en ¼ de litre d'aigua durant 4 minuts. Després cola'l.
Fregeix en abundant oli calent la ceba junt amb el farcellet d'herbes en una cassola de fang. Quan la ceba comenci a agafar color, afegeix la llagosta tallada a mitges rodanxes. Quan la llagosta estigui una mica daurada fes una reducció amb el vi blanc i incorpora seguidament el tomàquet ratllat, la sal i el pebre. Deixa-ho coure i afegeix una mica de fumet de peix.
Fes una picada amb l'all, el julivert, el carquinyoli, el pebre vermell, xocolata, avellanes torrades i safrà. Afegeix a la picada una mica de fumet i incorpora-ho al guisat que haurà de coure uns 10 minuts més.
Ja el pots servir amb el julivert picat.
Que fàcil que és menjar bé