Llagosta amb salsa de llima i tomàquet a l’alfàbrega

Llagosta amb salsa de llima i tomàquet a l’alfàbrega

Llagosta amb salsa de llima i tomàquet a l’alfàbrega

Vídeo recepta de llagosta amb salsa de llima i tomàquet. Un plat ràpid i fàcil!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
260 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   250 g de tomàquet pelat a daus
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   1 llima dolça
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal grossa
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les mitges llagostes en un recipient amb reixeta a la nevera.

Escalfa una paella amb una mica d’oli i cuina a la planxa les mitges llagostes pel costat de la carn fins que agafin color. Col.loca les llagostes en una safata per al forn i introdueix-les al forn preescalfat a 180ºC durant 10-12 minuts.

 

Posa una paella al foc amb un rajolí d’oli, afegeix-hi el tomàquet trossejat i la dosi d’all directament congelada i sofregeix-ho 2 minuts. Posteriorment, passa el tomàquet a un bol i afegeix-hi l’alfàbrega trossejada, el suc de la llima, una mica de pebre negre, sal fina i cobreix-ho amb oli.

 

Col.loca cada mitja llagosta en un plat, condimenta-les amb sal i cobreix-les amb la salsa de llima i de tomàquet.

 

Cuina Llagosta amb salsa de llima i tomàquet a l’alfàbrega amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits