Amanida de llamàntol

Amanida de llamàntol

Amanida d’alvocat, taronja, llamàntol i un toc de mel.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
465 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 taronges
  • •   Enciams (fulla de roure, canonge, radiccio, etc.)
  • •   2 cullerades de mel
  • •   2 cullerades de vinagre de Mòdena
  • •   Pebre vermell
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
  • •   Pebre negre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el llamàntol al mateix envàs al buit submergit en aigua freda. També pots treure'l de l'envàs i deixar-lo descongelar a temperatura ambient o a la nevera en un colador o un recipient amb reixa.

 

Talla el llamàntol al llarg per la meitat i trenca-li lleugerament la pinça perquè sigui més fàcil menjar-la un cop al plat. Treu-li la carn de la cua i talla-la en forma de daus.

 

Pela la taronja i talla'ls en daus. Talla també a daus l'alvocat. Posa la barreja d'enciams al plat i els dos mitjos llamàntols farcits amb els daus de taronja, alvocat i llamàntol.

 

Per fer la vinagreta, escalfa dues cullerades soperes de mel a foc baix, afegeix-hi dues cullerades de vinagre de Mòdena i, ja fora del foc, posa-hi sal, pebre vermell, pebre negre i oli. Prepara la vinagreta amb l'ajuda d'una batedora i amaneix el plat.

 

Cuina Amanida de llamàntol amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits