Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de llamàntol
Deixa descongelar el llamàntol al mateix envàs al buit submergit en aigua freda. També pots treure'l de l'envàs i deixar-lo descongelar a temperatura ambient o a la nevera en un colador o un recipient amb reixa.
Talla el llamàntol al llarg per la meitat i trenca-li lleugerament la pinça perquè sigui més fàcil menjar-la un cop al plat. Treu-li la carn de la cua i talla-la en forma de daus.
Pela la taronja i talla'ls en daus. Talla també a daus l'alvocat. Posa la barreja d'enciams al plat i els dos mitjos llamàntols farcits amb els daus de taronja, alvocat i llamàntol.
Per fer la vinagreta, escalfa dues cullerades soperes de mel a foc baix, afegeix-hi dues cullerades de vinagre de Mòdena i, ja fora del foc, posa-hi sal, pebre vermell, pebre negre i oli. Prepara la vinagreta amb l'ajuda d'una batedora i amaneix el plat.
Que fàcil que és menjar bé