Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de llamàntol amb enciams, bolets i magranes
Treu els llamàntols del congelador la nit abans i deixa'ls descongelar a la nevera, sobre una reixeta. Un cop descongelats, pela'ls i treu la carn de la cua, del cap i de les pinces. Talla la cua a rodanxes i guarda-la a part.
Talla la magrana per la meitat horitzontalment i desgrana-la. La millor manera de fer-ho és copejar-la per la banda amb pell amb una mà de morter i recollir el suc i els grans en un plat ample.
Prepara la salsa barrejant el vinagre amb la sal i el pebre i afegint-hi l'oli, i finalment el suc sobrant de pelar la magrana.
Salta els bolets directament congelats amb una mica d'oli i d'all trossejat i deixa'ls coure uns 10 minuts. Salpebra'ls lleugerament.
Prepara la base d'enciams i posa-la dins d'un bol. Afegeix-hi els bolets tebis i la magrana. Reparteix-ho tot en 4 plats i col-loca la carn del llamàntol damunt dels manats d'amanida. Assaona-ho amb la salsa i decora-ho amb herbes fresques. Si vols, pots servir el llamàntol amb la cua i et quedarà decoratiu.
Que fàcil que és menjar bé