Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de llamàntol, alvocat i meló
Deixa descongelar els llamàntols en una safata amb reixeta a la nevera. Submergeix els alvocats en aigua tèbia en el mateix envàs sense obrir fins que es descongelin.
Talla el meló per la meitat, elimina’n les llavors i talla’l en boles, amb l’ajuda d’una cullereta per fer boles, o en daus. Talla l’alvocat en rodanxes fines i ruixa’l amb unes gotes de la llima.
Separa les pinces del llamàntol, trenca-les i retira la carn. Talla la cua en 3 trossos.
Prepara una vinagreta barrejant la mel amb el suc de la llima restant, sal i pebre i afegeix-hi l’oli a poc a poc, batent-ho amb una forquilla.
Neteja l’enciam, asseca’l bé i distribueix-lo en 4 plats. Afegeix-hi les rodanxes de llamàntol i les pinces, unes rodanxes d’alvocat i les boletes de meló. Condimenta-ho amb la vinagreta de mel i llima i serveix-ho.
Que fàcil que és menjar bé