Amanida de llenties i llagostins

Amanida de llenties i llagostins

Recepta d’amanida de llenties amb marisc i verdures.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
280 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   2 endívies grosses
  • •   1 ceba tendra grossa
  • •   2 pastanagues
  • •   2 tomàquets d’amanir
  • •   1 cullerada de mostassa
  • •   Vinagre i oli d’oliva
  • •   Sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els llagostins a la nevera sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Pela i talla la ceba a la juliana (és a dir, a tires fines) i deixa-la reposar amb una mica de vinagre, sal i aigua durant l'estona que trigues a preparar l'amanida. Talla el tomàquet a dauets i pela i ratlla la pastanaga.

 

Esbandeix la ceba i barreja-la amb les llenties, el tomàquet i la pastanaga. Fes la vinagreta posant la mostassa en un potet, afegeix-hi un bon raig de vinagre, una mica de sal i pebre i 4 vegades més d'oli d'oliva que de vinagre. Tapa i bat ben fort el potet fins que et quedi una salsa lligada.

 

Desfés les endívies en fulles i farceix-les amb l'amanida de llenties i la vinagreta. Finalment, disposa els llagostins per sobre (si vols, els pots pelar la cua).

 

Cuina Amanida de llenties i llagostins amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits