Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rotlles crus de gambes i herbes fresques
Descongela les gambes a la nevera sobre un recipient amb reixeta. Introdueix-les 7 minuts en un bol amb vinagre i una culleradeta de sal. Escorre-les.
Pela l’escalunya i pica-la junt amb el bitxo. Barreja-la amb el suc de llimona dolça i l’all directament congelat, barreja-ho i afegeix-hi les gambes. Deixa-ho marinar durant 3-4 hores a la nevera fins que canviïn de color.
Per elaborar la salsa, posa el sucre, l’aigua, la salsa de soja i el líquid de marinar les gambes en un bol i remena-ho.
Passat el temps de repòs, submergeix una fulla de paper d’arròs en aigua calenta fins que s’estovi. Estén-la sobre la superfície de treball, col·loca algunes gambes a la part baixa de la fulla, afegeix-hi cacauets i fulles d’herbes fresques i enrotlla-la plegant els laterals cap a dins.
Serveix els rotllets obtinguts amb la salsa a part per sucar.
Que fàcil que és menjar bé