Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gambes i verdura en tempura cruixent
Descongela les gambes en una plata amb reixeta a la nevera. Descongela de la mateixa manera la pastanaga, el bròquil i el pebrot tricolor.
Renta el carbassó, despunta’l i talla’l en bastonets. Talla també la pastanaga en trossets i el bròquil en branquetes petites.
Prepara la tempura fins a obtenir una massa homogènia.
Introdueix part de les verdures i de les gambes a la barreja preparada i, per grups, fregeix-les en l’oli ben calent fins que comencin a agafar un lleuger color. És millor si fas servir una fregidora.
Repeteix l’operació preparant més massa d’arrebossat. Retira-les amb l’escumadora, deixa-les escórrer sobre paper absorbent i serveix-les ràpidament amb petits bols de salsa de soja per sucar.
Que fàcil que és menjar bé