Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Nigiri sushi de gamba
Deixa descongelar la gamba pelada gran en un colador o recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Renta l'arròs 3 vegades i escorre'l fins que l'aigua surti neta. Posa'l en una cassola i afegeix-hi el doble del seu volum d'aigua. Bull-lo a foc fort durant 1 minut i després continua la cocció a foc molt baix i tapat durant 10 minuts. Treu-lo del foc i deixa'l reposar 10 minuts més encara tapat. Finalment, afegeix-hi el vinagre, la sal, el sucre i una mica de wasabi, i deixa que es refredi abans d'utilitzar-lo.
Amb les mans mullades fes una petita bola d'arròs. Fes un tall al llarg de la gamba, obre-la i emmotlla-la sobre l'arròs donant-li forma allargada. Serveix el plat i acompanya'l amb salsa de soja, wasabi i el gingebre.
Que fàcil que és menjar bé