Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Broqueta de gamba picant
Deixa descongelar les gambes a la nevera, en un recipient amb reixa. Tot seguit, talla'ls el llom i treu-los el fil intestinal amb un ganivet.
Fon la mantega en una paella, salta l'all trossejat congelat i, després, afegeix-hi el sucre, el suc de llimona, el julivert, directament congelat, l'alfàbrega, el bitxo picat i una cullerada de salsa agredolça.
Remena la salsa perquè els ingredients s'hi barregin bé. Afegeix-hi les gambes, sala-ho tot al teu gust i deixa-ho a foc suau uns quants minuts. Com ja saps, el marisc s'ha de fer poc.
Prepara les broquetes punxant les gambes amb palets de fusta i el plat ja és a punt per servir.
Que fàcil que és menjar bé