Cóctel de vieires i llagostins

Cóctel de vieires i llagostins

Còctel de marisc amb alvocat, pinya i enciam.

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
336 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de pinya trossejada
  • •   2 cabdells d’enciam
  • •   Oli d’oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llagostins en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Posteriorment retira’ls-hi la closca i el cap.

 

Descongela les vieires a la nevera; si tens presa, com van envasades al buit, pots submergir el producte amb l’envàs en aigua freda.

 

Descongela la pinya i l’alvocat en un plat a la nevera. Pica a la juliana fina l’enciam i talla l’alvocat a dauets.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli, salta-hi les vieires durant uns segons fins que prenguin una mica de color i reserva-les.

 

Barreja l’enciam amb la salsa còctel i pica les cues de llagostí, reservant 6 per partir-les per la meitat longitudinalment.

 

Munta els plats o copas amb l’enciam barrejat amb l’alvocat, la pinya, els llagostins picats i les vieires. Finalment, decora-ho amb 3 mitjos llagostins, un parell de vieires i algun trosset de pinya.

 

Cuina Cóctel de vieires i llagostins amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits