Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Txop suei de gambes
Descongela les gambes submergint-les en aigua freda i escorre-les. En una paella amb oli ben calent, salta les gambes i reserva-les.
A la mateixa paella, salta els pebrots i la ceba tallats a daus grossos durant 5 minuts. Després, afegeix-hi els espàrrecs, les pastanagues i l'all trossejat directament congelats, deixa-ho coure 5 minuts més i abaixa el foc.
Mentre les verdures es van coent, pela les gambes i posa a bullir els caps i les pells amb una mica d'aigua. Tot seguit, agrega a les verdures una mica de gingebre tallat, un polsim de sucre i de farina, una mica de salsa de soja i el suc de les closques de les gambes colat. Rectifica de sal i pebre, torna a afegir-hi les gambes, escalfa-ho tot junt i serveix-ho al plat.
Que fàcil que és menjar bé