Txop suei de gambes

Txop suei de gambes

Recepta de gambes amb wok de verdures, en 20 minuts!

Dificultat Mitja
20 min
Primer plat
280 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 ceba
  • •   1 pebrot verd
  • •   1 pebrot vermell
  • •   Gingebre
  • •   Farina
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sucre
  • •   Sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes submergint-les en aigua freda i escorre-les. En una paella amb oli ben calent, salta les gambes i reserva-les.

 

A la mateixa paella, salta els pebrots i la ceba tallats a daus grossos durant 5 minuts. Després, afegeix-hi els espàrrecs, les pastanagues i l'all trossejat directament congelats, deixa-ho coure 5 minuts més i abaixa el foc.

 

Mentre les verdures es van coent, pela les gambes i posa a bullir els caps i les pells amb una mica d'aigua. Tot seguit, agrega a les verdures una mica de gingebre tallat, un polsim de sucre i de farina, una mica de salsa de soja i el suc de les closques de les gambes colat. Rectifica de sal i pebre, torna a afegir-hi les gambes, escalfa-ho tot junt i serveix-ho al plat.

 

Cuina Txop suei de gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits