Tempura de gambes

Tempura de gambes

Recepta de gambes amb tempura, pastanagues i cebes.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
340 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Farina de tempura
  • •   Gingebre
  • •   2 cebes tendres
  • •   4 pastanagues
  • •   2 glaçons
  • •   Sal
  • •   Oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes submergint-les en aigua freda uns quants minuts. Després pela les cues, però deixa els caps.

 

Prepara la tempura fins que quedi una textura espessa, però que corri, i afegeix-hi la sal, el gingebre ratllat i els glaçons.

 

Suca la cua de la gamba en la pasta vigilant que el cap quedi net i fregeix-ho en abundant oli calent a 180º C.

 

Acompanya les gambes amb la pastanaga i la ceba tendra tallada a la juliana. Si deixes les verdures una estona amb aigua i gel, quedaran cargolades.

 

Cuina Tempura de gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits