Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Mousse de gamba i carxofa
Deixa descongelar les gambes submergint-les en aigua freda uns quants minuts. Pela-les i guarda'n les closques.
Escalda les carxofes directament congelades: posa-les en aigua bullint salada (que tot just les cobreixi) i apaga el foc. Cola-les al cap d'un parell de minuts i guarda l'aigua. Passa per la batedora les carxofes, 12 gambes, els ous, la nata líquida, sal i pebre.
Unta les flameres amb una mica d'oli. Posa-hi una cua de gamba al fons. Aboca-hi la barreja anterior fins que la flamera estigui gairebé plena i posa-ho al forn al bany Maria durant 20-25 minuts, fins que hagi quallat. Recorda't de cobrir-ho amb paper de plata perquè la part superior del flam no s'assequi.
Per fer la salsa, ofega la ceba directament congelada i els caps i les closques de les gambes amb la mantega a foc baix. Un cop la ceba estigui transparent, aboca-hi el vi i deixa'l reduir. Afegeix-hi la farina i, finalment, un quart de litre de l'aigua amb què has escaldat les carxofes. Deixa-ho reduir fins a la meitat i passa-ho pel colador xinès aprofitant bé el suc.
Al plat hi pots fer un dibuix en forma d'espiral amb la salsa i posar-hi el flam al mig (treu-lo del motllo amb l'ajuda d'un ganivet). També el pots decorar amb una mica més de salsa i carxofa laminada, enfarinada i fregida.
Que fàcil que és menjar bé