Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gambes a l’estil de Sichuan
Descongela les gambes submergint-les en aigua freda durant uns 20 minuts. Un cop descongelades, escorre-les, pela-les i els hi treus el cap, que reservaràs juntament amb les pells.
Salta les gambes salpebrades dins una paella amb una mica d'oli ben calent durant un parell de minuts i reserva-les. També pots preparar aquesta recepta dins un wok, a l'estil més tradicional.
Mentrestant, talla la ceba i el pebrot a la juliana, és a dir, a tires fines, i salta'ls amb el mateix oli. Quan comencin a daurar-se, afegeix-hi la salsa de tomàquet, una culleradeta de sucre i una de pebre de Sichuan mòlt o una mica de bitxo picat.
Bull els caps i les pells de les gambes dins un recipient amb mig litre d'aigua durant 15 minuts i cola el fumet. Tira-hi una culleradeta de Maizena, barreja-ho i afegeix-ho a la paella. Continua la cocció i, passats 2 minuts, agrega-hi les gambes. Cou-ho 1 minut més i estarà llest.
Que fàcil que és menjar bé