Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gambes australs i verdures planxa amb tòfona
Descongela les gambes argentines submergint-les en aigua freda fins que hagin perdut la textura del congelat.
Descongela també les pastanagues en una plata amb reixeta a la nevera.
Pela la carbassa i talla-la en làmines primes. Talla les pastanagues pel mig. Torra les pipes al forn, preescalfat a 180°C, fins que s’inflin i agafin un lleuger color daurat. Retira-les i deixa que es refredin.
Escalfa una planxa o una graella untada amb l’oli d’oliva i daura-hi a foc fort la pastanaga, les cebetes i la carbassa per tots dos costats. Salpebra-les i posa-les als plats de servir, prèviament escalfats.
Posa a escalfar una planxa i, quan estigui ben calenta, cobreix-ne el fons amb sal i cuina-hi les gambes argentines 2-3 minuts per cada costat.
Col·loca-les sobre les verdures. Ruixa la preparació amb l’oli de tòfona, empolvora-la amb la tòfona picada i les pipes cruixents i serveix-la.
Que fàcil que és menjar bé