Risotto de gamba austral

Risotto de gamba austral

Recepta de risotto de marisc amb gamba austral…boníssim!

Dificultat Mitja
30 min
Primer plat
500 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les gambes submergides en aigua freda durant uns minuts fins que tinguin textura de descongelades.

 

Mentrestant cou el preparat per a sopa de marisc directament congelat en 1 litre d’aigua durant 4 minuts, a partir del moment que bulli l’aigua.

 

En una cassola amb un raig d’oli salta les gambes uns minuts, reserva-les i sofregeix el pebrot, la ceba i l’all directament congelats.

 

Quan les hortalisses siguin cuites i ja tinguin una mica de color, afegeix-hi l’arròs, remena-ho fins que tot quedi ben barrejat i salpebra-ho. Afegeix-hi la meitat del fumet de peix colat, deixa-ho coure 15 minuts a foc viu remenant de tant en tant i vés afegint-hi la resta de brou que sigui necessari.

 

Afegeix-hi el julivert directament congelat, la mantega trossejada i el formatge ratllat, remena-ho sovint i deixa-ho coure 2 minuts mes. Afegeix-hi les gambes i acaba la cocció en 3 minuts. Retira-ho del foc i deixa-ho reposar un parell de minuts abans de servir-ho.

 

Cuina Risotto de gamba austral amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits