Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gambes amb cigrons
Deixa descongelar les gambes submergint-les uns minuts en aigua freda just abans de cuinar-les.
Escalfa una mica d’oli en una cassola i salta-hi les gambes en diverses tandes perquè quedin ben daurades. Reserva-les i sofregeix la ceba i l’all directament congelats a la mateixa cassola.
Mentrestant, deixa a part 4 gambes i pela i treu els caps a les altres. Posa els caps i les closques en un cassó amb 250 ml d’aigua i fes-ho bullir 10 minuts.
Quan la ceba sigui sofregida, afegeix-hi el tomàquet i deixa-ho sofregir uns minuts més. Incorpora a la cassola els cigrons, el julivert directament congelat, i el suc dels caps i closques de les gambes ben colat.
Deixa que la barreja arrenqui el bull, salpebra-ho i després de tancar el foc afegeix-hi les cues de gambes pelades i les gambes senceres.
Que fàcil que és menjar bé