Bunyols de gamba

Bunyols de gamba

Recepta de bunyols de gambes cruixents. Un plat fàcil i bo!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
310 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de farina per a fregits
  • •   1 culleradeta de llevat en pols
  • •   2 ous
  • •   Pebre negre molt
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les gambes en un colador o sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Pica finament la gamba amb el ganivet o amb l'ajuda d'algun robot de cuina. Bat els ous i afegeix la farina i el llevat. Salpebra-ho i, finalment, afegeix la gamba picada. Deixa-ho reposar uns 10 minuts.

 

Escalfa força quantitat d'oli i, quan estigui molt calent, afegeix la pasta a cullerades i deixa-ho fregir fins que estigui daurat. Pots acompanyar-ho amb unes fulles d'enciam.

 

Cuina Bunyols de gamba amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits