Gambot al forn amb llimona

Gambot al forn amb llimona

Recepta de gambots, marisc de sabor exquisit.

Dificultat Baixa
12 min
Entrant
100 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 llimona
  • •   2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal grossa
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els gambots submergint-los en aigua uns minuts abans de cuinar-los, fins que recuperin la seva textura original, i escorre’ls.

 

Retira la pell de la llimona evitant la part blanca i talla-la a tires finíssimes. Mescla-les amb la sal i una mica de pebre.

 

Distribueix una tercera part de la sal en una placa de forn, col·loca a sobre les gambes, ruixa amb l'oli i cobreix amb la resta de la sal i una mica de pebre.

 

Cuina al forn preescalfat a 200ºC, durant 8-10 minuts, segons el punt desitjat. Retira del forn, elimina la sal i serveix-ho ràpidament decorat si ho desitges amb alguna tira de llimona i una fulla de julivert.

 

Cuina Gambot al forn amb llimona amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits