Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gambot al forn amb llimona
Descongela els gambots submergint-los en aigua uns minuts abans de cuinar-los, fins que recuperin la seva textura original, i escorre’ls.
Retira la pell de la llimona evitant la part blanca i talla-la a tires finíssimes. Mescla-les amb la sal i una mica de pebre.
Distribueix una tercera part de la sal en una placa de forn, col·loca a sobre les gambes, ruixa amb l'oli i cobreix amb la resta de la sal i una mica de pebre.
Cuina al forn preescalfat a 200ºC, durant 8-10 minuts, segons el punt desitjat. Retira del forn, elimina la sal i serveix-ho ràpidament decorat si ho desitges amb alguna tira de llimona i una fulla de julivert.
Que fàcil que és menjar bé