Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gamba Argentina al brandi
Per començar, descongelem les gambes argentines submergint-les en aigua fresca amb sal.
Col·loquem les gambes en fila sobre una safata coberta amb paper de forn. Hi afegim una mica de sal i un rajolí d'oli i les posem al forn prèviament escalfat durant 7 minuts a 240ºC.
Per una altra banda, escalfem una mica d'oli en una paella i hi afegim l'all, les boles de pebre trencades i el julivert congelat. Quan l'all agafi color li afegim unes gotes de suc de llimona.
Retirem els gambots del forn i els passem a una altra safata. Hi afegim l'oli i ja només ens falta el toc final: flamejar-ho amb el brandi.
Ja ho veieu, per llepar-se’n els dits!
Que fàcil que és menjar bé