Gamba Argentina al brandi

Gamba Argentina al brandi

Gamba Argentina al brandi

Recepta de gambes al forn amb brandi en només 15 minuts.

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
340 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Paper per a forn
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   1 got petit de brandi
  • •   Boles de pebre negre
  • •   Suc de llimoina
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Per començar, descongelem les gambes argentines submergint-les en aigua fresca amb sal.

 

Col·loquem les gambes en fila sobre una safata coberta amb paper de forn. Hi afegim una mica de sal i un rajolí d'oli i les posem al forn prèviament escalfat durant 7 minuts a 240ºC.

 

Per una altra banda, escalfem una mica d'oli en una paella i hi afegim l'all, les boles de pebre trencades i el julivert congelat. Quan l'all agafi color li afegim unes gotes de suc de llimona.

 

Retirem els gambots del forn i els passem a una altra safata. Hi afegim l'oli i ja només ens falta el toc final: flamejar-ho amb el brandi.

 

Ja ho veieu, per llepar-se’n els dits!

 

Cuina Gamba Argentina al brandi amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits