Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Saltat de gambes, espàrrecs i bolets sobre coca
Descongela la gamba argentina submergint-la en aigua freda. Un cop escorregudes, treu els caps de les gambes, cobreix-los amb oli d’oliva i deixa’ls infusionats a foc suau uns 20 minuts. Passa-ho tot per un colador xinès esprement bé els caps.
Estira la pasta brisa i fes 4 coques ben fines. Pinta-les amb una mica d’ou i cou-les 15 minuts al forn, preescalfat a 180ºC. Mentre es va coent la massa, escalda els espàrrecs 3 minuts en aigua bullent, refreda’ls i talla’ls en 3 trossos.
Aboca la barreja de bolets directament congelada en un wok, salta’ls i retira l’excés d’aigua o deixa-la evaporar. Afegeix-hi els espàrrecs i salta’ls amb una mica més d’oli. Finalment, afegeixhi també les gambes pelades i salpebra-ho. Afegeix-hi un parell de cullerades de l’oli de gambes.
Per elaborar la vinagreta d’avellanes, barreja la mostaza amb sal, pebre, vinagre i les avellanes picades i vés afegint-hi lentament l’oli, sense deixar de remenar.
Munta les coques amb el saltat al damunt i serveix-les acompanyades amb un bouquet d’amanida mesclum, condimentat amb la vinagreta d’avellanes.
Que fàcil que és menjar bé