Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Sopa de peix amb galets farcits de gambes
Bull el preparat per a sopa directament congelat amb un litre d'aigua freda.
Mentrestant, descongela les gambes submergint-les en aigua freda i, un cop descongelades, escorre-les. Pela-les i separa, per una banda, les cues i, per l'altra, els caps i les pells.
Sofregeix la ceba i l'all directament congelats amb una mica d'oli. Un cop la ceba sigui transparent, afegeix-hi els caps i les pells de les gambes, fes una reducció amb el brandi i tira-hi un polsim de pebre dolç.
Tot seguit, agrega-hi el tomàquet i sofregeix-lo a foc lent. Pica les cues de les gambes ben petites, salpebra-les i barreja-les amb la clara a mig muntar. Recorda que és molt important respectar les proporcions de gambes i clares, ja que si la pasta és massa líquida no qualla prou bé.
Guarda la barreja a la nevera una estona perquè la pasta estigui ben freda. Afegeix el sofregit a la sopa, bull-la 5 minuts més i passa-la per un colador. Afegeix-hi una picada feta amb l'ametlla i una mica de sal.
Bull els galets durant 8 minuts, refreda'ls i farceix-los amb la barreja de gambes amb l'ajuda d'una mànega pastissera. Finalment, afegeix-los a la sopa i cou-los 4 minuts més sense deixar que aquesta bulli.
Que fàcil que és menjar bé