Sopa de peix amb arròs

Sopa de peix amb arròs

Sopa d’arròs i gamba. Un plat exquisit!

Dificultat Baixa
40 min
Primer plat
320 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les gambes en un recipient amb reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part.

 

Sofregeix la ceba i l’all directament congelat en una cassola amb una mica d’oli. Quan la ceba comenci a agafar color, afegeix-hi el tomàquet i deixa-ho coure durant uns minuts. Tot seguit redueix el conyac i, quan s’hagi evaporat, posa-hi el preparat de sopa de peix directament congelat i un litre d’aigua.

 

Un cop arrenqui el bull afegeix-hi l’arròs cru i deixa-ho coure tot plegat uns 20 minuts a foc viu. Un cop cuit, passa-ho tot per un colador xinès, pressionant amb una mà de morter per aprofitar al màxim el contingut.

 

Per altra banda salta les gambes a foc fort amb una mica d’oli, salpebra-les i reserva-les. Finalment escalfa la sopa, rectifica de sal i pebre, afegeix-hi l’arròs directament congelat i les gambes saltades i deixa-ho escalfar tot plegar de 3 a 4 minuts.

 

Cuina Sopa de peix amb arròs amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits