Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Arròs caldós amb popets i gambes
Deixa descongelar els popets en una safata amb reixeta a la nevera. Descongela la gamba vermella submergint-la en aigua freda uns minuts abans de cuinar-la.
Escalfa l’oli en una cassola plana i daura-hi les gambes mig minut per cada costat. Retira-les i reserva-les.
En el mateix oli, daura els popets 2 minuts, afegeix-hi l’all, directament congelat, i el tomàquet i segueix cuinant-ho 10 minuts més, fins que el tomàquet comenci a agafar color.
Incorpora-hi l’arròs, daura’l un minut remenant-lo constantment i afegeix-hi el fumet de peix, l’aigua calenta i el safrà. Salpebra-ho i deixa-ho coure a foc mitjà durant 16 minuts. A mitja cocció incorpora-hi les gambes i el julivert directament congelat.
Serveix l’arròs ben calent amb popets i dues gambes a cada plat.
Que fàcil que és menjar bé