Popets amb allioli

Popets amb allioli

Recepta de pop amb patates i allioli. Un plat boníssim!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
270 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   600 g de patates
  • •   Unes fulles de llorer
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Pela i talla les patates esqueixant-les en trossos grossos, és a dir, clavant el ganivet i trencant el tros abans de tallar-la del tot. Això fa que la patata tingui una millor cocció.

 

Posa a bullir una cassola amb aigua i les fulles de llorer i sal. Un cop l’aigua bulli, afegeix-hi les patates i els popets directament congelats i deixa-ho coure a foc suau durant 20 minuts.

 

Posa l’allioli en un bol i desfés-lo amb 4 cullerades del suc de la cocció, fent un allioli negat.

 

Cola els popets amb patates, barreja-ho en una cassola a foc mitjà amb l’allioli negat i deixa-ho fent xup-xup un parell de minuts.

 

Cuina Popets amb allioli amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits