Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Popets amb allioli
Pela i talla les patates esqueixant-les en trossos grossos, és a dir, clavant el ganivet i trencant el tros abans de tallar-la del tot. Això fa que la patata tingui una millor cocció.
Posa a bullir una cassola amb aigua i les fulles de llorer i sal. Un cop l’aigua bulli, afegeix-hi les patates i els popets directament congelats i deixa-ho coure a foc suau durant 20 minuts.
Posa l’allioli en un bol i desfés-lo amb 4 cullerades del suc de la cocció, fent un allioli negat.
Cola els popets amb patates, barreja-ho en una cassola a foc mitjà amb l’allioli negat i deixa-ho fent xup-xup un parell de minuts.
Que fàcil que és menjar bé