Popets amb ceba i tomàquet

Popets amb ceba i tomàquet

Recepta de pop amb salsa de ceba i tomàquet. Fàcil i boníssim!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   20 cl d’oli d’oliva
  • •   3 cebes
  • •   400 g de tomàquet pelat a daus
  • •   1/2 got de vi blanc sec
  • •   Sal iodada i pebre
  • •   Una branqueta de farigola
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els popets en la nevera, en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Escorre'ls, asseca'ls, salpebra'ls i salta'ls en una paella amb una mica d'oli. Tot seguit aboca-hi el vi blanc i deixa'ls coure tapats fins que quedin tendres.

 

Talla la ceba a tires fines i fregeix-la amb una mica d'oli. Quan estigui quasi fregida, afegeix-hi l'all i el tomàquet, el julivert trossejat i la branqueta de farigola.

 

Agrega-hi els popets i acaba-ho de coure tot junt. Rectifica de sal si fos necessari i serveix el plat molt calent.

 

Cuina Popets amb ceba i tomàquet amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits