Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Suquet de calamar i carxofa
Deixa descongelar els calamars a la nevera en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
En una cassola amb una mica d’oli cuina l’all directament congelat i, abans que agafi color, afegeix-hi el tomàquet. Seguidament incorpora-hi les patates pelades i tallades a rodanxes molt fines, els calamars salpebrats, la carxofa directament congelada i una mica d’aigua (sense arribar-ho a cobrir), i deixa-ho coure a foc fort 15 minuts.
Finalment, afegeix-hi el julivert directament congelat i deixa-ho coure 5 minuts més fins que la patata sigui cuita i els calamars tendres. Rectifica de sal i de pebre.
Que fàcil que és menjar bé