Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida d’estiu
Deixa descongelar els tubs de pota en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Descongela també les varetes de cranc.
Bull l’ensalada russa directament congelada durant 5 minuts perquè quedi “al dente”. Un cop cuita, para la cocció refredant-la amb aigua freda.
Talla els tubs de pota en anelles d’uns 2 cm d’ample, fes-hi un tall per convertir-les en una tira, fes-hi tallets, una mica horitzontals, sense arribar a tallar les peces i salta-les en una paella amb una mica d’oli ben calent (si n’hi ha moltes, fes-ho en diverses tandes perquè et quedin ben daurades). Salpebra-les.
Barreja la maionesa amb la mostassa. Disposa l’ensalada al plat, incorpora-hi les tires de pota i decora-ho amb els tomàquets cherry partits per la meitat i les varetes de cranc tallades a rodanxes. Disposa la salsa en un costat sense remenar o en una salsera a part.
Que fàcil que és menjar bé