Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Sípia a la planxa amb pebrots del piquillo
Deixa descongelar les sípies en una safata amb reixeta a la nevera. Escorre els pebrots per treure'n el suc de conservació, talla'ls en tires i reserva'ls. Barreja l'all i el julivert directament congelats amb l'oli verge i condimenta-ho amb un polsim de sal i pebre.
Escalfa 2 cullerades d'oli d'oliva en una paella i afegeix-hi la ceba directament congelada. Ofega-la a foc suau tapada durant 10 minuts, remenant de tant en tant. Destapa-la i cuina-la durant 6-8 minuts més fins que comenci a daurar-se. Retira-la i reserva-la.
Escalfa la paella una altra vegada amb una cullerada d'oli i cuina-hi les sípies uns 2-3 minuts per cada costat. Salpebra-les, col·loca-les en un plat amb la ceba escalfada i el pebrot i condimenta-ho tot amb l'oli amb l'all i el julivert. Acaba el plat amb una culleradeta d'olivada negra.
Consell: si no t'agrada el gust de l'all cru, escalfa'l en una paella amb l'oli una estona sense que arribi a torrar-se i després, un cop tebi, afegeix-hi el julivert perquè no perdi l'aroma.
Que fàcil que és menjar bé