Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Sípia a la planxa amb timbal d' escalivada
Descongela les sípies submergint-les en aigua freda amb el seu propi envàs, sense punxar-lo ni obrir-lo, fins que perdin la textura de congelat i retira el líquid de la descongelació. Passa-les per aigua i escorre-les bé.
Per altra banda, en un cassó amb una mica d’oli a foc alt, afegeix-hi la ceba juliana directament congelada i, quan sigui descongelada, deixa-la ofegar a foc mitjà i tapada durant uns 15 minuts.
Mentrestant descongela l’escalivada a temperatura ambient o al microones tal i com s’explica a l’envàs.
Per coure la sèpia, posa unes gotes d’oli a la planxa o en una paella de fons gruixut i, quan sigui molt calent, disposa-hi les sèpies procurant que el recipient no quedi gaire ple, sinó ho hauràs de fer amb dues planxes o en dues tandes. Deixa-les coure uns 4 minuts i dóna’ls la volta sense abaixar el foc. Al final de la cocció hi pots afegir un raig més d’oli, la sal i el pebre.
Al final de la cocció de la ceba, quan sigui transparent, tira-hi les herbes provençals. Talla l’escalivada a tires primes i amb l’ajuda d’una anella, que farà de motllo i que pots fer tu mateix amb una tira de plàstic gruixut, fes el timbal al mateix plat on ho serviràs posant capes de pebrot, albergínia i ceba. Disposa la sèpia al costat del timbal amb una mica de d’oli.
Que fàcil que és menjar bé