Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Copa d’estofat de sípia i pèsols
Deixa descongelar la sípia sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Talla la sípia a daus i salta'ls en diverses vegades, perquè quedin dauradets, amb una mica d'oli ben calent; reserva-ho.
En el mateix oli fes un sofregit amb la ceba i l'all directament congelats i, quan estigui ben cuit, fes una reducció amb el vi blanc.
Afegeix després el tomàquet a daus. Quan el sofregit estigui a punt, torna a afegir la sípia, la tinta i el julivert congelat i deixa-ho coure uns 5 minuts més; salpebra-ho.
Posa la crema de pèsols calenta a la copa (que trobaràs a la recepta "crema freda de pèsols amb oli d'alfàbrega") i disposa-hi, a sobre, el guisat de sípia.
Que fàcil que és menjar bé