Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Fideus d’arròs amb sípia i fonoll
Descongela les sípies el dia abans a la nevera damunt d'una reixa o escorredor, perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
En una olla amb aigua i sal posa a bullir els fideus d'arròs 6 minuts, refreda'ls amb aigua freda i escorre'ls. Renta el fonoll i talla'l a tires. Reserva-ho.
Talla la sípia a daus de mida mitjana. En una cassola amb una mica d'oli ben calent salta la sípia i retira-la. En el mateix oli posa-hi l'all i la ceba, directament congelats, a foc baix.
Deixa-ho coure 5 minuts i afegeix-hi el fonoll tallat a tires juntament amb la sípia i un raig de vi blanc. Deixa-ho coure uns 15 minuts.
Talla a quarts les olives negres sense pinyol. Barreja els fideus d'arròs que tens reservats i el julivert, directament congelat, amb la sípia estofada, i deixa-ho coure uns 2 minuts més perquè els fideus s'escalfin i el julivert doni color a tota l'elaboració.
Que fàcil que és menjar bé