Saltat de verdures amb sípia

Saltat de verdures amb sípia

Saltat de verdures amb sípia

Recepta de sípia amb saltat de verdures. Pas a pas en el vídeo!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
240 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de tomàquet trossejat
  • •   Vi blanc
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la sípia a la nevera, sobre una safata amb reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part.

 

Bull durant 5 minuts el bròquil i la mongeta, i durant 10 minuts la carxofa. Recorda que no cal descongelar-los prèviament.

 

Mentrestant, talla la sípia a tires i salta-la en una paella amb oli. Reserva la sípia i, en la mateixa paella, salta-hi la pastanaga i afegeix-hi els alls tendres. Fes una reducció de vi blanc i afegeix-hi la resta de verdures bullides. Afegeix-hi el tomàquet trossejat i salta-ho tot durant 4 minuts amb una mica més d’oli.

 

Finalment, afegeix-hi la sípia, rectifica de sal i serveix-ho molt calent.

 

Pots donar-hi forma amb l'ajut d'un motllo de volandera.

 

 

Cuina Saltat de verdures amb sípia amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits