Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Risotto de pota i ceps
Deixa descongelar les anelles de calamar en un recipient amb reixeta o en un colador. Salta les anelles en una paella amb una mica d'oli ben calent (si cal, fes-ho en dues vegades per evitar que treguin aigua i aconseguir que quedin ben daurades) i reserva-les.
En el mateix oli, salta els boletus directament congelats i reserva'ls. Seguidament, a foc baix, afegeix a la paella la dosi d'all directament congelat i, abans que agafi color, l'arròs; remena-ho durant 1 minut, seguidament afegeix-hi el vi blanc i deixa-ho reduir.
Per altra banda, fes bullir el fumet directament congelat en 3/4 de litre d'aigua i, si cal, rectifica de sal. Incorpora la meitat del fumet a la paella amb l'arròs i deixa-ho coure a foc suau durant 10 minuts sense parar de remenar.
Afegeix-hi els calamars i els boletus i deixa-ho coure uns 6 minuts més, afegint-hi una mica més de fumet cada vegada que vegis que l'elaboració queda seca.
Finalment, afegeix-hi la mantega a trossets, el parmesà ratllat i una mica de pebre i sal, si és necessari, i cou-ho 2 minuts més remenant de tant en tant.
Que fàcil que és menjar bé