Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Anelles de canana amb salsa de coco i gingebre
Descongela les anelles de calamar col.locant-les en una escorredora dins la nevera el dia abans d'utilitzar-les.
Pela el gingebre, talla'l a làmines i, d'aquestes, fes-ne bastonets tan llargs com sigui possible. Reserva-ho.
Posa al foc una cassola amb una mica d'oli i, quan estigui calent, afegeix-hi els bastonets de gingebre i la soja, i deixa-ho coure uns 4 minuts. Treu-ho de la cassola i reserva-ho.
Dins la mateixa cassola, i aprofitant el mateix oli, salta les anelles de calamar fins que estiguin daurades. Tot seguit, afegeix la llet de coco, un punt de sal i deixa-ho coure 10 minuts. Passat aquest temps, afegeix-hi el gingebre i la soja que tens reservats, i deixa-ho coure 2 minuts més per acabar.
Que fàcil que és menjar bé