Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Graellada de peix i marisc amb salsa de llima
Deixa descongelar les rodanxes de rap, els filets de sardina, les broquetes de sípia i els llagostins en una safata amb reixeta a la nevera.
Submergeix les cloïsses directament congelades en aigua uns minuts abans d’utilitzar-les.
Prepara la salsa barrejant una mica de la pell de les llimes ratllada, el seu suc, l’oli, mitja culleradeta de sal, el julivert directament congelat i el cibulet picat.
Escalfa una graella i cuina-hi el rap, els llagostins i les broquetes 2-3 minuts per cada costat.
Per acabar, cuina-hi les cloïsses i els filets de sardina durant 2 minuts per cada costat. Pinta el peix i el marisc amb la salsa preparada a mesura que els vagis traient de la graella i serveix-los en una safata prèviament escalfada. Serveix la resta de la salsa a part.
Que fàcil que és menjar bé