Pop a la gallega

Pop a la gallega

El nostre suggeriment de com fer pop a la gallega pas a pas.

Dificultat Baixa
45 min
Entrant
265 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   400 g de patates
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre vermell dolç
  • •   Sal gruixuda
  • •   Llorer
  • •   Pebre en gra
Preparació Mostrar Mostrar

Posa a bullir aigua amb sal, llorer i pebre en gra. Quan arrenqui a bullir afegeix-hi directament el pop congelat i quan comenci a bullir de nou calcula 40 minuts de cocció.

 

A part, renta les patates i bull-les amb pela. Després pela-les i talla-les en rodanxes.

 

Disposa les patates en un plat i agrega-hi el pop cuit i tallat a sobre. Amaneix-lo amb pebre vermell, sal gruixuda i oli d'oliva abundant.

 

Cuina Pop a la gallega amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits