Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Calamars saltats sobre carbassó
Deixa descongelar els calamars en una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Un cop descongelats, neteja’ls de tripa, ploma i boca (si ho fas sota l’aixeta amb un fil d’aigua t’anirà millor), i deixa’ls escórrer.
Amb unes gotes d’oli i en un recipient molt calent, salta els calamars (si en tens molts, fes-ho en diverses tandes). Al final de la cocció afegeix-hi les dosis d’all i julivert directament congelades i una mica més d’oli.
En una altra paella, i amb una mica d’oli, cou a la planxa, volta i volta, el carbassó a rodanxes. Col.loca el carbassó en un plat, salpebra’l i afegeix a sobre els calamars.
Que fàcil que és menjar bé